90007

B&B Hotel Aprica*** | Od 2590 Kč

Objevte lyžařské středisko Aprica s 50 km sjezdovek mezi Passo Tonale a Bormiem

  • Lyžařský zájezd na 3–7 nocí – vlastní doprava
  • Oblíbené středisko Aprica – 50 km sjezdovek a snowpark
  • Ubytování se snídaní v krásném a útulném hotelu Aprica
  • Jen 500 m od vleku
  • Skibus jen 100 m od hotelu
  • Rodinný hotel, vstřícný přístup, milá majitelka
  • Vybavení hotelu z dřevěného masivu
  • Úžasný delegát Vašek pro Vás bude opět mít ochutnávky místních specialit
  • Aktuální počasí, webkamery a sněhové zpravodajství

Aprica – 50 km super sjezdovek 28 km modrých, 14 km červených a 8 km černých!

Aprica je umístěna v oblasti Valtellina, nejseverněji položená část provincie Lombardie. Lyžařská oblast Aprica & Corteno nabízí 50 km perfektně upravených sjezdovek, 18 lyžařských vleků (2 lanovky, 6 sedačkových lanovek, 6 vleků, 1 poma a 5 pohyblivých koberců). Dále je v Aprice 21 sjezdovek v nadmořské výšce 1200 – 2300 m., 3 běžkařské okruhy. Svahy umožňují sjezd přímo z vrcholu hory až k hotelům. Po lyžování můžete načerpat síly v místním krytém bazénu na Via Magnolta 32, kde je moderní a plně vybavený bazén a wellness centrum. Dva bazény: 25×12,5 m s hloubkou 1 – 1,8 m a také dětský bazén 8×4 m s hloubkou 0,8 m. Teplota vody je většinou mezi 28 – 30°C. Ve wellness části najdete 4 sauny, turecké lázně, vířivku, salón krásy a masáže. Také si zde můžete v baru nakoupit nápoje. Otevřeno od 20.12. do 11.4. od pondělí do pátku 15.00 – 22.00 hod. a v soboty od 15.00 do 20.00 hod. Dospělá osoba zaplatí 5,4 €, děti 5-12 let jen 4 €, mladší děti jsou zdarma. Zlevněné vstupné mají také osoby starší 60ti let a to za 3 €. Do wellness centra je vstup za 12 € a kombinované vstupné bazén a wellness za 15 € – http://www.aprica.it/index.php/scopri/in-aprica/aprica-da-vivere/piscina

Útulný rodinný hotel Aprica se snídaní jen 500 m od vleku

Hoďte starosti za hlavu a užijte si komfortní ubytování v rodinném garni hotelu Aprica. Rodina Ferrazzi vede tento hotel již po generace. Centrálně umístěný hotel, jen 500 m od vleku a 100 m od skibusu byl kompletně renovován v roce 2008. V blízkosti najdete obchody i restaurace (my sami rádi zajdeme do místní samoobsluhy Sigma) a ohledně restaurací Vám jistě poradí majitelka hotelu nebo její zaměstnanci. Rodinná příbuzná majitelky vlastní Pasticceria Tognolini v Aprice jen pár kroků do lanovky Palabione (doporučujeme ovocné košíčky, pizzu i panini).

Budova má celkem 20 pokojů, výtah, WiFi po celém hotelu, úschovnu lyží, 2x parkovací místo u hotelu, 6x parkovací místo v garáži a není také problém zaparkovat zdarma v blízkém okolí hotelu. Dále zde najdete útulnou společenskou místnost, a malý bar/kavárnu a samozřejmě recepci se spoustou letáčků a slevami na různé aktivity, půjčovny či restaurace.

Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek 

Pokoje mají vlastní koupelnu, SAT/TV, trezor, fén, WiFi a některé pokoje mají balkon. Pokud vám nevyhovují přistýlky formou patrových postelí nemusíte se bát, v tomto hotelu palandu nenajdete.

Stravování 

Snídaně jsou formou bufetu (slané i sladké, domácí koláče). V hotelu jsou k dispozici speciální slevy na večeře do okolních restaurací.

Informace o skipasech

U vybraného termínu se Vám v kalkulaci načtou skipasy pro oblast Aprica. Skipasy jsou k dispozici na 3, 4, 5 nebo 6 dní. K termínům na 3 noci se Vám načte 3denní skipas, k termínům na 4 noci si můžete zvolit 3denní nebo 4denní skipas a na 7 nocí se Vám načte 6denní skipas. Jiné typy skipasů nejsou k dispozici. Pokud o skipas nemáte zájem, vyberte si variantu bez skipasu „nelyžař“. Skipas není k dispozici pro období 23. 12. 2019–4. 1. 2020.

Důležitá upozornění

  • Check in je možný od 14.00 hod., check out je nutné provést do 10.00 hod.
  • Cestovat můžete s platným OP
  • Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas
  • Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska.
  • WiFi připojení – CK neručí za kvalitu připojení WiFi a za případné výpadky
  • Adaptéry pro italské zásuvky – naše klasické ploché zástrčky se dvěma kolíky pasují do italských užších nebo kombinovaných zásuvek. Pro použití eurozástrčky budete muset zakoupit speciální adaptér (adattatore per la presa elettrica nebo jen zkráceně adattatore, případně riduzione elettrica). Mají je v každém supermarketu, elektru za ceny cca € 1,50 – 3,50 (podle typu). Koupíte je i v ČR – například Alza.cz, Euronics apod.